Naar het Nederlands Filmfestival!

Vanavond ging de BNN-documentaire over Doe Maar in première op het Nederlands Filmfestival in Utrecht. En ik mocht de inleiding verzorgen. Weliswaar niet bij de première voor de hotemetoten en genodigden, maar de publiekspremière voor het gewone volk. En laat dat nu precies het volk zijn waarvoor ik mijn boek Er speelt vanavond in het buurthuis een band geschreven heb, dus ik stond er helemaal op mijn plek.

Van te voren natuurlijk flink zenuwachtig, maar eenmaal ‘on stage’ leek het publiek wel geboeid of geamuseerd door ‘die jongen uit Brabant’ die een verhaal kwam afsteken over het ontstaan van de nederpop.

De avond kende alleen maar hoogtepunten, want de documentaire was ook zeer de moeite waard (waar was Jan P.?) en na afloop heb ik alle zes de boeken verkocht die ik bij had.

Twan Linders verzorgt de inleiding van de documentaire van BNN over Doe Maar op het Nederlands Filmfestival

Twan Linders verzorgt de inleiding van de documentaire van BNN over Doe Maar op het Nederlands Filmfestival.